Dylander Sundhed
Om Dylander Sundhed
OM MIG

Om mig

Mit navn er Mette Dylander og jeg er uddannet i og arbejder professionelt med kost, bevægelse, vaner og sundhedsadfærd.

I syv år har jeg fungeret som sundhedscoach/konsulent i kommunalt regi. Jeg har koordineret et tilbud for overvægtige borgere med et BMI over 30 (svært overvægtige borgere) samt coachet dem til mere sunde vaner.

De sidste tre år har jeg arbejdet med anorektiske kvinder samt drevet DylanderSundhed.

Jeg har derfor stor erfaring med, at det godt kan lade sig gøre at opnå vægt i balance.

I 2002 tog jeg en kandidatgrad i medicinsk antropologi med speciale i adfærd og sundhed.

Som nybagt kandidat underviste jeg på Københavns Universitet i sundhedsadfærd og efterfølgende arbejdede jeg i 5 år med rådgivning i en organisation indenfor seksuel sundhedsadfærd. Derefter fungerede jeg i 4 år som projektleder i en kommune med henblik på at forbedre sygefraværet blandt borgere med stress, depression, overvægt, mm.

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske og har arbejdet herhjemme på sygehuse samt i Zimbabwe.

Jeg har uddannelse i coaching, kostvejledning, mindfulness og yoga, motivering og rygestoprådgivning.

Yderligere har jeg en terapi-uddannelse i systemisk opstilling, hvilket har udvidet min pallet af værktøjer til at komme i dybden med de problematikker, som mennesker med uhensigtsmæssige vaner tit bakser med.

Endelig har jeg taget kursus hos Morten Elsøe i overspisning, så jeg er opdateret i den sidste viden og praksis på området.

Er certificeret Sensevejleder og en del af Sense-rådgivernetværket.

Dylander Sundhed

Jeg danser zumba, går lange ture, cykler og spiller tennis. Jeg nyder at bevæge mig og for mig er det en nødvendighed ligesom at børste tænder. Jeg elsker også hus- og haveprojekter og det store foto viser mit cox orange æbletræ i blomst.