Dylander Sundhed
Systemisk-opstilling
JEG TILBYDER

Jeg tilbyder

Konsultation til enkeltpersoner

I Dylander Sundhed kan du få rådgivning om kost og motion. Samt rådgivning relateret til vægttabsmedicinen Wegovy.

Samtidig kan du få hjælp til at blive bevidst om de tanker, følelser og handlinger, som er relateret til din sundhed. Du kan få bearbejdet indre barrierer, få vendt negative opfattelser og få styrket dig selv.

Du kan få hjælp til at få rammesat din hverdag, få prioriteret og sat mål, så du bliver et gladere, sundere menneske.

Måske du ønsker at gå skridtet videre – få fat i dine drømme og potentialer og skab det liv du ønsker dig, skridt for skridt.

 

Konsultation til parforholdet

Det kan være en styrke at komme som par og få rådgivning. I får den samme information og det kan gøre det nemmere og sjovere at omsætte teori til praksis på hjemmefronten.

Samtidig giver det jer muligheden for sammen at se på eventuelle udfordringer på hjemmefronten forbundet med det at ændre livsstil. Selvom I selvfølgelig ønsker det bedste for hinanden, kan I komme til at spænde ben for  hinandens eller partnerens nye livsstilsændring.

For jer som par handler det om at blive bevidst om egen andel i konflikten, tage ansvar og få rum til at være sig selv. Når I kommer som par, er det egne handlinger, vaner, tanker, mønstre og følelser, der kan forandres.

 

Kursus i Sunde Vaner og Sense

Køb et klippekort med 10 klip, brug klippene inden for 12 uger og forlæng alt efter dit behov.

Der er hold hver onsdag kl. 16.15-17.30 på hjemmeadressen Mosebuen 33, 2820 Gentofte.

Kurset er for dig, der gerne vil opnå sunde vaner kombineret med Sense-principperne og Sense opskrifter. Kurset er også for dig, der overvejer, er på eller ønsker at stoppe med Wegovy.

Nyd samværet med ligestillede og bliv inspireret til din egen proces.

Måske du kan genkende nogle af følgende statements:

 • Mad og vægt fylder rigtig meget
 • Din vægt bliver ved med at stige på trods af gode intentioner om det modsatte
 • Ofte havner maden i munden helt af sig selv
 • Du får dårlig samvittighed af at spise for megen mad
 • Du ønsker en ny og bedre version af dig selv

De første 10-15 minutter vil der være individuel vejning, derefter vil der i 50-60 minutter være møde, inspiration, motivation.

Du kan få en gratis uforpligtende samtale i forbindelse med tilmelding til kurset, så du er sikker på, at det er det rigtige kursus for dig.

Der er løbende optag, så du til enhver tid kan tilmelde dig.Er Sense nyt for dig, er der i prisen inkluderet en kort introduktion til Sense og kurset.

Eksklusivt er prisen for Sense grundbogen på 250 kr.

Minimum 3 deltagere. Maximum 20 deltagere.

På kurset i Sunde Vaner og Sense arbejder vi med emner så som:

 • Sense principperne og Sense opskrifter

 • Slankekure versus livstilsændringer

 • Wegovy
 • Målsætning og nye vaner

 • Spisning på følelser

 • Triggere og tilbagefald

 • Bedre selvværd

 • Motivation og fastholdelse af nye vaner

Jeg tilbyder - Dylander Sundhed

Dette er bogen for dig, der går hos en Sense-vejleder. Du kan også vælge online information via SenseMyDiet.dk

Madklub

I Dylander Sundhed er der mulighed for at oprette en madklub i fald der er efterspørgsel.

I madklubben laver vi sund, velsmagende, inspirerende og nærende mad, som kan implementeres selv i en presset hverdag. Har du for eksempel svært ved at få tilstrækkeligt med grønt i hverdagen, så kom og bliv inspireret.

Vi sætter gang i kreativiteten og mikser kendte og mindre kendte ingredienser sammen. På den led kan du få inspiration til din egen kost derhjemme. Og vi laver mad til hele dagen, morgenmad, frokost, aftensmad, inklusiv grøntsagssafter, smoothies og energisnacks.

I madklubben hjælper vi alle med at forberede maden, hvorefter vi vil smage på lækkerierne og udveksle erfaringer. Vi vil være delt op i mindre grupper, så vi kan nå at lave flere retter.

Madklubben er for alle over 18 år, der har lyst til at blive klogere på sunde opskrifter og omsætte dem til praksis. Råvarerne vil i høj grad være økologiske og baseret på årstiden.

Det er Dylander Sundhed, der planlægger menuen til hver gang, men meget gerne ud fra deltagernes behov og ønsker.

Minimum antal deltagere: 6 personer, maksimum antal deltagere: 15 deltagere.

Madklubben vil finde sted i køkkenet på Skovgårdsskolen, Skovgårdsvej 56, 2920 Charlottenlund.

Forslag til retter i madklubben:

Grønne smoothies og safter, hjemmelavet mysli, gulerodspandekager, asiatisk tunsalat, grønne lakse muffins, squashtærte med bacon, rødbedehumus, parmigiana med aubergine, syltet blæretang, harissacreme, rødbede-fennikelsalat, salat med bolchebeder og kylling, hokkaidomos, sprøde fritter af sød kartoffel og squash, grønne vafler med hindbær og skyr, sorte bønnebrownies, mm.

Foredrag

Jeg tager med glæde ud og holder foredrag om adfærd og sunde vaner for krop og sjæl. Hvad er der af erfaringer indenfor dette felt, hvad kan vi gøre i fællesskab og hver især, hvad er det for nogle typiske barrierer vi støder på, hvordan får vi motiveret os selv til at skabe forandringer, hvordan kan vi gøre brug af øvelser, fastholdelse af nye vaner og lignende spændende emner.

Mine foredrag kan rette sig til mennesker, der ønsker eller er i en forandringsproces. Eller til professionelle indenfor dette felt for eksempel diætister.

 

Firmapakke

Dylander Sundhed bistår gerne med forløb til ansatte, der ønsker hjælp til sunde vaner.

Som firma kan det betale sig at investere i mere velvære og sundhed blandt de ansatte. Samtidig kan investeringen bidrage til et større fællesskab og øget tilfredshed på arbejdspladsen.

I forløbet kan indgå foredrag om sunde vaner til krop og sjæl, kostvejledning, motionsvejledning, madlavningsklub, vejning på Tanitavægt, individuel rådgivning, med mere. Ud fra jeres behov sammensætter vi et program.