Dylander Sundhed
Din-proces
DIN PROCES

Din proces

Det er vigtigt at finde en sund og god balance med sig selv, ens kost og motion, indtag af alkohol og eventuelt rygning.

Du skal finde frem til den vægt, du har det godt med. Vi må gerne veje for meget, vi kan og skal ikke alle være som modellerne. Men det kan være vigtigt at tabe sig, hvis overvægten fører til livsstilssygdomme og påvirker ens livskvalitet i negativ retning. På samme vis skal vi også passe på med at komme for langt ned i vægt.

Mange mennesker har prøvet at tabe sig for bagefter at tage det hele på og typisk mere end det. At følge stramme madplaner og restriktioner kan virke på kort sigt og give et energiboost, men på den lange bane skal der som regel andre ændringer til. Der skal en større opmærksomhed på, hvad det er for spisemønstre vi har tillagt os. Det vil sige indsigt i egne vaner, mønstre i familien og viden om motivation.

Ofte har vi allerede god viden om kosten, men vi får ikke omsat vores viden til praksis.

Det er ikke sikkert, at det er de store mentale hindringer, der står i vejen for vægttabet. For nogle mennesker er det et spørgsmål om at blive bevidst om ens usunde vaner, få justeret lidt på kosten og rammesat en dagligdag, hvori kan indgå for eksempel en daglig gåtur og nærende mad i kantinen.

I andre tilfælde kan mad bruges til at forhindre en selv i at mærke ubehagelige følelser, så som lavt selvværd, ensomhed og tristhed. Dermed får man ikke håndteret de reelle problemer i ens liv. Ofte hænger ens madvaner sammen med problematikker relateret til ens oprindelige familie.

Det kan være nødvendigt at blive bevidst om ens vaner, få fat i følelserne, se på problemerne og gøre noget ved dem. Her kan coaching og systemisk opstilling være ganske effektivt.

Dylander Sundhed handler om det hele menneske, hvor der er plads til slik, lagkage, rødvin og afslapning på sofaen. Doseret i passende mængde og uden dårlig samvittighed. Tilsat den sunde mad og bevægelse i dagligdagen. Eventuelt kombineret med en åbenhed for en indre proces og større egen indsigt.

Måske du ønsker at gå skridtet videre?

Få fat i dine drømme og potentialer og skab det liv, der passer til dig

Når først du har taget hul på rejsen om at blive en sundre, bedre version af dig selv, har du allerede gået de første mange skridt. Skab kontakt til dine kvaliteter og potentialer, få hjælp til at finde frem til det, der virkelig har værdi for dig i dit liv, måske det har været begravet meget længe, giv slip på det du ikke længere skal bære rundt på, gør brug af dine erfaringer udi ændringer af vaner og realiserer det liv, der passer til dig. Jeg hjælper dig skridt for skridt.